Overstock.com Müşterilerinin Crypto Cüzdan Portföy Şirketiyle Bitcoin Satın Almasını Sağlıyor

Overstock.com Müşterilerinin Crypto Cüzdan Portföy Şirketiyle Bitcoin Satın Almasını Sağlıyor




ABD internet perakendecisi Overstock'un blockchain yatırım kolu , yatırım seçiminin Bitsy'nin kripto-para cüzdanı ve takasının sınırlı bir beta lansmanını başlattığını duyurdu ve şirketler 14 Eylül Cuma günü basın açıklamasında doğrulandı .
Biyometrik güvenliği kullanarak parola kurtarma işlemini kolaylaştırırken, kullanıcıların özel anahtarlar aracılığıyla sahiplerinin velayetlerini sunmayı amaçlayan Bitsy, başlangıçta açıklanmayan altcoin varlıklarının takibi ile Bitcoin (BTC) satın alımını destekleyecektir .
Overstock CEO'su Patrick Byrne , bir bonus olarak müşterilerin artık Bitcoin'i doğrudan Bitsy ile entegrasyon yoluyla web sitesinden satın alabileceklerini belirtti.
“Bitsy, kripto paralı cüzdanlar için yeni bir standart belirliyor. Bu oyun değiştiricidir, çünkü kullanıcılara bitcoin'un her zaman vaat ettiği özgürlüğü verir ”dedi.
“[I] Bitsy ile ortaklaşa, Overstock'un şirketin perakende web sitesinden doğrudan satış için bitcoin teklif etmesini sağlayarak, kripto-para biriminde bir sonraki adımı atmasını sağlayacak.”
Hareket, 2014 yılının Ocak ayında kripto para birimini kabul etmeye başlayan perakende devi Bitcoin'e olan son taahhüdünü işaret ediyor .
Bu ayın başlarında, Byrne , iki yatırım projesindeki gelirleri yeniden yatırmak ve vergi yükümlülüklerini yerine getirmek için şirkette öz sermayesinin yüzde 10'unu satarak birçok şeyi şaşırttı .
Diğer bir Overstock kuruluşu olan tZERO, geçtiğimiz ay bir ICO token ticaret platformu oluşturma planlarıyla birlikte (İlk Para Teklifi) ICO işlemlerini tamamladı .
haberin orjinali okumak için 



Yorumlar