Tim Draper'dan bitcoin ile ilgili açıklama Kripto paralar, 15 yıl içinde 400 kat artacak


Tim Draper'dan bitcoin ile ilgili açıklama  Kripto paralar, 15 yıl içinde 400 kat artacak


meşhur milyarder Tim Draper, kripto para piyasasının 15 yıl içinde

 400 kat artarak 80 trilyon dolara ulaşacağını iddia etti. bizcede haksız değil Bilmeyenler için söyleyelim 30 Eylül 2018 'de Bitcoin Amerikada EFT kabulu için tekrardan başvuracak eğer kabul edilirse Bitcoinin Değeri şüphesiz 20 bin dolarıda geçecektir şimdiden bitcoin depolamakta yarar var



Kripto para piyasasındaki mevcut durumu internetin ilk günlerine kıyaslayan Draper, 
Bitcoin ve diğer alt coinlerin para birimlerinin fiyatlarının yükselmeden önce düşmesi gerektiği konusunda uyardı. Milyarder teknoloji yatırımcısı, Singapur’da düzenlenen bir konferansa video bağlantısı aracılığı ile katılarak konuştu.
Draper, “İnternet de aynı şekilde başladı, büyük dalgalar halinde geldi ve daha sonra çöktü, bir sonraki dalga çok daha büyüktü ve sanırım aynı şey burada da gerçekleşiyor.” dedi.
CCN.com’un Deal Street Asia’dan aktardığına göre, Draper, Bitcoin ve diğer kripto paralarının geçen seneki rekor yükselişlerden sonra değerlerini büyük oranda kaybetmesinin nedenini cehalet olarak gösterdi.
Draper’a göre insanlar onlara alıştıkça, dünya genelinde farklı milyar dolarlık endüstriler dönüşüme direnecek. Bununla birlikte, internetin yarattığı yıkımla Blockchain teknolojisi ve kripto paranın getirmesi beklenen şey arasında büyük bir fark olacağını öne sürdü.
Milyarder yatırımcı, “İnternet, 10-100 milyar dolarlık piyasaya sahip olan endüstrilerin peşinden koştu. Kripto paralar da trilyon dolarlık piyasaların peşinden koşacak. Bunlar finans, sağlık, sigorta, bankacılık, yatırım bankacılığı ve hükümetler…”
Draper, kripto paralar ve Blockchain’in devrimsel bir potansiyele sahip olduğunu ilk kez iddia etmiyor. Kaliforniyalı, bu yılın başlarında, Bitcoin’in Sanayi Devrimi, Rönesans ve Demir Çağı’ndan daha büyük olacağına değinmişti. Mart ayında, itibari paranın 5 yıl içinde silineceği ve sadece kripto paraların revaçta olacağını söylemişti.
5 ay önce de Draper, Bitcoin’in fiyatının 2022’ye kadar 250,000 dolara yükseleceğini beyan etmişti. 2015’te girişim sermayesi, kripto paraların amiral gemisinin, değerinin 2017’nin sonuna kadar 10,000 ABD dolarına ulaşacağını tahmin etti.

Draper, 2014’teki bir açık artırmada, ABD’li Marshalls tarafından el konulan 30.000 Bitcoin için 18 milyon ABD doları ödedi. Bu şu anki mevcut piyasa fiyatlardan 170 milyon dolardan fazla kâr ettiği anlamına geliyor. 


Yorumlar